Selectaţi limba

roen

Termeni si conditii

Trimiterea modele 3D la acest site web este considerată ca o acceptare reciprocă a acestor termeni actuali.

Acest contract este un contract electronic intre dumneavoastră, o persoana care foloseste serviciile acestui site web şi .AQUIS Grana impex SRL, creator şi promotor al acestui serviciu web

AQUIS Grana impex SRL, Situat la:Piata 16 Februarie nr.2, Dej, Cluj ROMANIA, organizează, la adresa de web: www.design3d.ro, un concurs continuu pentru persoanele care modelează şi fac modele 3D

Acceptăm în prezent și modele 3D create de mână, cum ar fi sculpturi sau creatii arhitecți.

Chiar acum premiul concursului este doar afișarea gratuită permanent în arhivele Top Design3d, a acestui site web.Oricum, sperăm ca sponsorii mai devreme sau mai târziu vor veni pe acest site web, ne vor contacta şi vor oferi pentru tine câştigător al concursului, premii substanțiale.Nu ştim acum cum vor arăta premiile, dar sperăm la cele mai bune pentru dumneavoastră, si ne putem imagina pachete software, hardware sau bani.

Drepturile noastre

 • Ne este permis să aprobăm lucrările postate intr-un timp relativ scurt (1-24 ore), aşa încât vă rugăm să aveţi răbdare!
 • Avem dreptul să ştergem oricare model postate pe acest site, fără avertisment prealabil! Vă rugăm să nu postați modele care adresează porno, rasism, violenţă extremă sau alte posibile subiecte problemă.
 • O sa scalam pozele dumneavoastră sau fotografiile la 200x200px şi 800x800px.
 • Peste fiecare poza sau randare trimisa suprapunem o sigla în centrul imaginii.
 • Dacă vom sesiza sau vom fi sesizati ca lucrarile pe care le trimiteţi nu sunt create de dumneavoastră, vom şterge şi vom pune interdicţie pe contul dvs., fără nici o notificare, aşa încât vă rugăm să utilizati cu gânduri bune şi frumoase acest site web.
 • Topul va fi final la sfârşitul lunii decembrie şi va fi demarat, la începutul lunii ianuarie.

Drepturilor de utilizator

Sunteţi de acord să nu cereti de la noi, în nici un caz, acum sau mai târziu, orice despagubiri, pretentii materiale sau bani, taxe sau alte avantaje materiale pentru banii pe care firma noastra este posibil sa ii faca, prin prezentarea modelelor dvs. aici, pe acest site sau in eventuala revista a site-ului.

 • Vi se permite să încărcaţi oricat de multe modele doriţi, numai dacă sunteţi cel care le-a creat.
 • Vi se permite să vă încărcaţi fotografiile modelului până la un total de 10-12 fotografii pe model.
 • Vi se permite să ştergeţi orice model oricând doriţi
 • Vi se permite să ştergeţi oricare din fotografiile sau randarile proprii ori de câte ori simţiţi că fotografia nu mai reprezintă corect modelul dvs.
 • Dumneavoastrâ, alţi utilizatori sau orice vizitatori ai acestui site web pot vota(Like) oricâte intrari doresc, o dată la două ore.